When award-winning chef Matt Healy chose The Beehive in Thorner as his third planned eatery in Leeds. The brief to the designers was to create a distinctive gastropub look and feel within this beautiful old village inn, promoting a warm, welcoming yet contemporary environment to compliment his unique dining experience, serving pub classics with a signature modern twist. Always wanting to make an entrance, a chevron timber floor acts as a travellator pulling you in down a decorated corridor adorned by famed local artist Nicolas Dixon, towards more muted floor and wall finishes encourage a calm and relaxed atmosphere when dining, still with carefully poised injections of colour providing focus and interest, including Matt’s own established teal brand colour. Careful consideration has been given to materials and textures, with selected hand finishes in the bar area promoting individuality and effect.

Leathers used were Apache and a specially commissioned Teal colour

    Start Typing
    Privacy Preferences

    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.